Ökat intresse för elcyklar under pandemin

I takt med att smittspridningen stigit så har cykelförsäljningen gått spikrakt uppåt. Människor har upptäckt vad en cykel betyder för ens frihet och hälsa, och den har varit en stor fördel med att minska smittspridningen då man undviker att åka kollektivt.

Det är faktiskt försäljningen av elcyklar som har ökad enligt en rapport från svt.se

Och varför inte? en elcykel är ett perfekt transportmedel både till jobbet eller när du ska göra något annat ärendet, aldrig stopp i trafiken och alltid frisk luft och du slipper bli svettig och trött om du är på väg till ett möte.

En elcykel är nästan som en helt vanlig cykel till skillnad att den har en elmotor, ett batteri och en tramp sensor och så klart en display och kontroll på styret, från längre ögonkast så ser den ut som en helt vanlig cykel.

Det är inte bara här hemma i Sverige som elcycklarna har fått ersätta kollektivtrafiken under pandemin. I både Paris, Berlin och London så har det anpassats provisoriska cykelvägar för att anpassa den ökad trafiken men för att också uppmuntra den nya trenden.

Om du blev lite sugna på en elcykel så kan du kika på länken här nere, där finns en samling på alla best i test Elcycklar.

https://www.bäst-i-test.se/test-elcykel

Unik lösning för att skydda din cykel erbjuds av Smart Dna. Beställ märk och registrera så ingår en försäkring.

Cykel stöld går att förebygga genom att märka cykeln.

Glöm inte att kontrollera bromsar, lås, kedja och cykelhjälm.

Om den märkta cykeln hamnar hos polisens hittegods kan den lätt spåras genom smartdna protection unika kod.

Köp din kit här: https://www.smartdna.se/produkt/smart-protection-bicycle/

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *