SmartDNA

Vi ser till att skydda dina objekt​

SmartDNA® är världsledande inom märkDNA och produkten tillverkas av Applied DNA Sciences (ADNAS). Det som särskiljer SmartDNA® från andra produkter är att vi använder unika DNA koder som produceras av framstående forskare och säkerhetspersonal. Dessutom har vi ett eget laboratorium och Internationell ISO-certifierad databas. Våra Smart Protection produkter innehåller patenterad synlig och osynlig märkning och har visat sig effektiv i över 36 år, med 14 miljoner märkta objekt världen över ser vi till att du har den bästa stöldmärkningen för att skydda dina objekt. Vad du än vill skydda, har vi rätt produkt för dig.

MärkDNA, DNA-märkning, Stöldskyddsmärkning

Alla våra produkter är framtagna för att vara så anpassningsbara som möjligt. Alla våra SmartDNA® produkter är framtagna för att passa alla typer av verksamheter. Är du osäker på vilken produkt du ska välja, tveka inte att kontakta oss. alla produkter att skräddarsy för att passa just er verksamhet. Skydda dirtt hem eller företag med dnamärkning bil, dnamärkning cykel, dnamärkning båt, dnamärkning sadel, dna märkning verktyg.

HUR FUNGERAR DET?

MärkDNA och stöldmärkning används som brottsförebyggande verktyg. Det är ett revolutionerande verktyg för Polisen ur ett kriminaltekniskt perspektiv och ökar skyddet för dig. Anledningen till detta är den avskräckande effekten, att kunna bindas till en brottsplats innebär hårdare straff och dryga böter. Det blir inte lika kul att stjäla föremål märkta med SmartDNA och Smart Protection ISR. Dessutom jobbar vi internationellt och alla våra produkter går att identifiera världen över, det tycker vi är smart!

APPLICERA

REGISTRERA

SÄTT UPP DEKALER & SKYLTAR

Marknadens enda godkända märkDNA​

Direkt identifiering för fordon & maskiner​

SMARTDNA® - SKRÄMMER TJUVEN

Att DNA-märka stöldbegärligt gods innebär att du avskräcker kriminella från att stjäla det, det blir dessutom svårare att sälja det vidare och det går att spåras av Polisen. Skulle märkt gods trots detta ändå stjälas är det stor chans att det via märkningen hittar tillbaka till dig.
DNA märkning för hem/kontor

SÅ FUNKAR SMARTDNA® MÄRKDNA

DNA-märkning är en så kallad osynlig stöldskyddsmärkning som appliceras genom att pensla eller sprayas på objekt som du vill märka med din unika kod. För att ge ett effektivt stöldskydd. Varje burk har en unik DNA-kod som du själv registrerar på webben tillsammans med dina person- eller företagsuppgifter. Du applicerar märkningen enkelt genom att spraya eller pensla, beroende på vilken av våra produkter du använder.

VARFÖR SMARTDNA®?

På marknaden finns det endast 1 Godkänd produkt enligt SSFs norm 1098, det är SmartDNA®. Vi arbetar dessutom som enda produkt med äkta DNA och kan därför säga att vi är marknadens enda märkDNA. Produkten är godkänd och kvalitetssäkrad.