SKYDDA DITT HEM.

Föregående bild
Nästa bild
smartdna logo

ANVÄNDNING

Våra produkter för märkning som märkDNA eller Smart Protection ISR stöldmärkning passar vilket objekt som helst. Vare sig du vill skydda din barnvagn, trailer, båt, båtmotor, dator, cykel etc. Är du tveksam till vilken produkt du ska välja så kan du kontakta oss på telefon 08-21 55 50 eller info@smartdna.se

Produkterna är godkända enligt SSF Norm 1084 avseende märkning och registrering av traktorer, terrängmotorfordon, motorredskap samt arbetsmaskiner och redskap. 

Produkterna är godkända enligt SSF Norm 1098 – MärkDNA avsedd för märkning av föremål och objekt.

 

VÄRDESAKER

Hemmakitet är perfekt för dig som vill märka upp föremål i ditt hem. SmartDNA® märkDNA innehåller instruktioner och dekaler och det tillkommer inga extra avgifter för databas eller eventuella labbtester.
VÄRDESAKER

VERKTYG OCH MASKINER

Har du som privatperson mycket verktyg eller maskiner rekommenderar vi vår HeavyDuty spray som är framtagen för just det ändamålet. Det fungerar med vårt hemma kit också men enkelheten i sprayflaskan är att föredra.
VERKTYG OCH GRÄSKLIPPARE

CYKEL ELLER BARNVAGN

Äger ni en dyr cykel, eller barnvagn? Då passar det bäst för er att använda vår så kallade ISR-märkning. Det innebär en unik kod just för det ändamålet och den är sökbar direkt genom QR-koder för snabb identifiering.
CYKEL ELLER BARNVAGN

UTRUSTNING I BIL OCH BÅT

Har du dyr utrustning i din bil eller båt? I såna fall rekommenderar vi att ni använder hemmakitet på detta, tillsammans med SmartMARINE Protection får ni då ett effektivt stöldskydd.
UTRUSTNING I BIL OCH BÅT

BÅT, ATV, SKOTER ELLER MC

Behöver du snabb identifiering av ditt fordon är Smart Protection ISR perfekt. Vår senaste produkt gällande stöldskyddsmärkning innebär snabb identifiering med hjälp av QR-koder och ett säkerhetsregister ISR (International Security Register)
BÅT, ATV, SKOTER ELLER MC

GRANNSAMVERKAN

Vi jobbar med många grannsamverkan grupper och villaföreningar i hela Sverige. Tillhör du grannsamverkan eller en villaförening kontakta oss för att diskutera hur vi kan hjälpa er att förbättra skyddet med hjälp av märkDNA
GRANNSAMVERKAN

Bostadsinbrott minskat i områden med DNA-märkning

MärkDNA har använts i England i ett femtontal år. Där har man sett att bostadsinbrotten har minskat avsevärt i områden där det genomförts DNA-märkning. Även våldsbrottslighet och annan brottslighet har minskat i dessa områden, och man har inte heller sett någon förskjutning av brottsligheten till närliggande områden.

Projekt med märkDNA i Staffanstorp

Under 2015 och 2016 genomfördes ett projekt med märkDNA i Staffanstorps kommun. I projektet deltog kommunen, polisen och försäkringsbolag. Målgruppen var samtliga hushåll i kommunen. Tillsammans med medborgarna arrangerades flera medborgarmöten med stor uppslutning. På ett par veckor hade över tusen hushåll i Staffanstorps kommun skaffat sig MärkDNA.

Under våren 2016 fortsatte kampanjen med fler aktiviteter, som uppsökande verksamhet i föreningslivet, ökad polisiär synlighet samt information.

Slutresultatet blev att antalet bostadsinbrott minskade med 35,5 procent mellan 2015 och 2016.

Projekt med MärkDNA i Stockholm

Under 2014 pågick ett projekt med MärkDNA i tre områden i Stockholms län. Syftet var att minska bostadsinbrott och inbrott i fordon i anslutning till bostad. Stocksund (Danderyds kommun), Sticklinge (Lidingö stad) och Fornudden (Tyresö kommun) ingick i projektet. I varje kommundel fick 500 hushåll kostnadsfritt MärkDNA från tre olika leverantörer under ledning av den lokala polisen.

I utvärderingen av projektet framkommer att risken för bostadsinbrott minskar med 40 procent i områden där metoden MärkDNA används.

KONTAKTA OSS IDAG