Vi ser till att skydda dina objekt

SmartDNA® är världsledande inom märkDNA och produkten tillverkas av Applied DNA Sciences (ADNAS). Det som särskiljer SmartDNA® från andra produkter är att vi använder unika DNA koder som produceras av framstående forskare och säkerhetspersonal. Dessutom har vi ett eget laboratorium och Internationell ISO-certifierad databas. Våra Smart Protection produkter innehåller patenterad synlig och osynlig märkning och har visat sig effektiv i över 36 år, med 14 miljoner märkta objekt världen över ser vi till att du har den bästa stöldmärkningen för att skydda dina objekt. Vad du än vill skydda, har vi rätt produkt för dig.

 

MärkDNA, DNA-märkning, Stöldskyddsmärkning

SmartDNA®, världsledande inom DNA-teknik

SmartDNA® är ett modernt sätt att förebygga brott, även kallat DNA-märkning eller av Polisen MärkDNA. SmartDNA® innehåller oändligt antal unika DNA koder som kopplas till en person, företag eller plats i SmartDNAs® internationella databas. Det innebär spårbarhet åt märkta objekt vilket innebär att chansen för stulna eller borttappade ägodelar kan återlämnas till dess rättmätige ägare. SmartDNA® kopplar dessutom kriminella till brott, vilket innebär teknisk bevisning för Polis. Ägaren penslar eller sprayar på SmarDNA® MärkDNA på sina värdeföremål. Den unika blandningen tillverkas endast en gång och är därför juridiskt användbar av en åklagare vid en rättegång.

SmartDNA® innehåller som enda produkt äkta DNA, framtaget av Applied DNA Sciences, världens främsta DNA företag. SmartDNA® har en dokumenterad hållbarhet på 5 år i utomhusmiljö enligt testnormen PAS820:2012. Certifierad enligt PAS820:2012, med bästa resultat. Samt som enda produkt kvalitetssäkrad och godkänd av den svenska normen SSF 1098. Det innebär att vi är den enda godkända produkten på marknaden.

HUR FUNGERAR DET?

MärkDNA och stöldmärkning används som brottsförebyggande verktyg. Det är ett revolutionerande verktyg för Polisen ur ett kriminaltekniskt perspektiv och ökar skyddet för dig. Anledningen till detta är den avskräckande effekten, att kunna bindas till en brottsplats innebär hårdare straff och dryga böter. Det blir inte lika kul att stjäla föremål märkta med SmartDNA och Smart Protection ISR. Dessutom jobbar vi internationellt och alla våra produkter går att identifiera världen över, det tycker vi är smart!

APPLICERA

REGISTRERA

SÄTT UPP DEKALER & SKYLTAR

 

Marknadens enda godkända märkDNA

Direkt identifiering för fordon & maskiner

SMARTDNA® - SKRÄMMER TJUVEN

Att DNA-märka stöldbegärligt gods innebär att du avskräcker kriminella från att stjäla det, det blir dessutom svårare att sälja det vidare och det går att spåras av Polisen. Skulle märkt gods trots detta ändå stjälas är det stor chans att det via märkningen hittar tillbaka till dig.

SÅ FUNKAR SMARTDNA® MÄRKDNA

DNA-märkning är en så kallad osynlig stöldskyddsmärkning som appliceras genom att pensla eller sprayas på objekt som du vill märka med din unika kod. För att ge ett effektivt stöldskydd. Varje burk har en unik DNA-kod som du själv registrerar på webben tillsammans med dina person- eller företagsuppgifter. Du applicerar märkningen enkelt genom att spraya eller pensla, beroende på vilken av våra produkter du använder.

VARFÖR SMARTDNA®?

På marknaden finns det endast 1 Godkänd produkt enligt SSFs norm 1098, det är SmartDNA®. Vi arbetar dessutom som enda produkt med äkta DNA och kan därför säga att vi är marknadens enda märkDNA. Produkten är godkänd och kvalitetssäkrad.

 

Adress

Box 15225, 167 15 Bromma, Sverige

Kontakt

08-21 55 50

©2019 by Smart DNA Protection Nordic AB.