• SmartDNA®

Trött på dyra månadskostnader för din stöldmärkning? Vi löser det!


SmartDNA Protection Nordic AB har tagit fram ett helt nytt och väl beprövat koncept till dig som båtägare. Den patenterade märkningen har varit framgångsrik i resten av Europa under de senaste 30 åren.


Märkningen, som består av olika märkvätskor beroende på vad du behöver (en för metall, en för Plast/Lack & en för glas). Kommer också med tillhörande petsäkra dekaler med QR-kod, som appliceras på båt, motor och inne i motorutrymmet. Det tar ca. 5 minuter att utföra märkningen och du kan göra den helt själv. Vätskorna som följer med har en enkel applikator och du penslar denna på de petsäkra dekalerna. Det innebär att även om dekalerna skulle ha tamprats med går det att med hjälp av telefonen ändå se status på objektet.


Du registrerar sedan den unika koden i vår ISO-certifierade Internationella databas. Skulle du bli utsatt för stöld anmäler du detta online och då kan vem som helst, världen över, se att just ditt objekt är anmäld stulen. Polisen, som har tillgång till databasen, får det enkelt att identifiera rätt ägare.


Dessutom tar vi inga extra kostnader för registrering eller hantering i databasen, det ingår i priset, 995:- ink. moms


Alltså ett nytt Smart och effektivt stöldskydd för din båt, MC, ATV, Snöskoter...
54 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Adress

Box 15225, 167 15 Bromma, Sverige

Kontakt

08-21 55 50

©2019 by Smart DNA Protection Nordic AB.