• SmartDNA®

Nokas, Smart DNA och Moderna Försäkringar i nytt samarbete

Uppdaterad: 2 okt 2018


Säkerhetsrådgivning, i samarbete med Moderna Försäkringar

SmartDNA® relanserar nu på riktigt vår senaste version av Säkerhetsrådgivning. Det innebär att du som företagskund hos Moderna Försäkringar får reducerad självrisk när du använder någon av våra skadeförebyggande åtgärder ifrån SmartDNA® eller NOKAS.


Modernas säkerhetsrådgivning

Visste du att ett av fyra företag drabbas av en skada under en femårsperiod? De vanligaste skadorna är brand, vattenskada eller stöld. Tillsammans med Moderna och våra samarbetspartner Nokas och Smart DNA kan du få hjälp att minimera risken för att drabbas av skada och onödiga avbrott i din verksamhet.


Moderna hjälper dig med försäkring och Nokas och Smart DNA erbjuder allt från väktar- och larmcentralstjänster och säkerhetsteknik till DNA-märkning för att spåra stulet gods. Tillsammans ger vi dig bästa totallösningen för försäkring och skydd. Det betyder färre skador och större trygghet för ditt företag.


Våra samarbetspartner

Tjänsten består av en kostnadsfri konsultation via telefon med Nokas och Smart DNA för att överblicka och identifiera risker och hot i din verksamhet. Är du som kund intresserad tar Nokas och/ eller Smart DNA kontakten vidare för att se hur man kan minimera risken för störningar i verksamheten. Väljer du att följa åtgärdsförslag som vi rekommenderat får ni ökat skydd och reducerad självrisk. Be om Modernas säkerhetsrådgivning när du tecknar din försäkring eller när du talar med din personliga skadereglerare.

Fördelar med Modernas säkerhetsrådgivning

  • Reducerad självrisk

  • Förmånliga priser på produkter och tjänster hos våra samarbetspartner

  • Snabbare och enklare skadehantering

Hur fungerar det?


1. Om du har tecknat ett larm och märkt dina maskiner och värdesaker med Smart DNA och larmet går, skickar Nokas omedelbart en väktare till platsen. Har du till exempel ett inbrott så kontaktar Nokas alltid polis samt informerar dig om vad som inträffat.


2. I samband med stöld/inbrott kan Nokas även skyddstäcka eventuella glasskador direkt på platsen för att förhindra nya inbrott.


3. Nokas anmäler skadan till oss på Moderna som omedelbart sätter igång skadehanteringen. En personlig skadereglerare kan kontakta dig och be dig dokumentera vad som är stulet och ge dig mer information om skaderegleringen. Tillsammans med Nokas och Smart DNA sparar vi tid och arbete och kan även begränsa storleken på skadan. På så vis kan du få mer tid till att sköta ditt företag!


Läs mer på https://www.modernaforsakringar.se/foretag/vid-skada/sakerhetsradgivning/

87 visningar0 kommentarer

Adress

Box 15225, 167 15 Bromma, Sverige

Kontakt

08-21 55 50

©2019 by Smart DNA Protection Nordic AB.